Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk Human Balance 

Kinesiologie, Burn-out Coaching & massage

 Weg met Examenstress!!

Maak nu een afspraak en ga vol zelfvertrouwen je examens in!

Samen werken we aan de punten waar jij ondersteuning in nodig hebt bijvoorbeeld je zelfvertrouwen, faaangst, concentratiemoeilijkheden, examenstress of leermoeilijkheden.

Nu 3 behandelingen voor maar € 75,-.

Meld je op tijd want er is maar plaats voor 30 leerlingen.

Workshop " Lekker in je lijf " voor kinderen

Lekker in je lijf voor kinderen is een muzikale workshop waarbij de kinderen spelenderwijs door braingymoefeningen en onderlinge massagespelvormen met elkaar in aanraking komen, waarbij het plezier voorop staat. Deze bewegingen en spelvormen hebben een grote positieve invloed op het sociale gedrag in de groep, het leervermogen van de kinderen, én heeft een positief effect op het zelfvertrouwen van de kinderen.

Kortom ze gaan lekkerder in hun vel zitten.

Kinderen leren tijdens de workshop hun eigen grenzen aan te geven, samen te werken en zich op elkaar af te stemmen. Niet de ik-persoon maar de behoefte van de ander is het uitgangspunt.

De braingymoefeningen helpen om het leren van de kinderen te optimaliseren door middel van beweging. De coórdinatie van kinderen verbetert en de leer-, lees-, en schrijfvaardigheden gaan makkelijker. Kinderen kunnen zich hierdoor beter concentreren en krijgen meer zelfvertrouwen op school. 

Heeft u interesse voor een workshop bij u in de klas of thuis. Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie.

Workshop " Lekker in je lijf "

voor leerkrachten, ouders en verzorgers.

Lekker in je lijf is een leuke muzikale workshop voor leerkrachten, verzorgers, ouders of geïnteresseerden die het belangrijk vinden om op ontspannen wijze met kinderen te werken aan het verbeteren van hun leervaardigheden en aan het verminderen van het pestgedrag op school.

In de cursus leert u de effecten en achtergronden van de braingymoefeningen en de massagespelvormen. Na de cursus heeft u voldoende kennis op de basis zelf toe te passen in uw klas of bij uw kinderen thuis.

Heeft u interesse om de braingymoefeningen en massagespelvormen in uw klas of groep kinderen toe te passen, neem dan contact met me op voor meer informatie en de eerstvolgende cursusdata.

Vriendinnenmassageparty

Leer samen met je vriendinnen de basis van massage op een gezellige avond, vriendinnendag of vrijgezellenfeest. In een ontspannen en gezellige sfeer leer je in deze workshop de basisgrepen en de opbouw van een massage om zo zelf een heerlijke ontspannende massage te kunnen geven.   

Workshop partnermassage

Leer samen met je vriend of vriendin om elkaar een lekkere ontspannende massage te 

geven. Tijdens deze twee uur durende workshop leer je de basisgrepen van de massage.