Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk Human Balance 

Kinesiologie, Burn-out Coaching & massage

Ontspannende Massage

Massage is heerlijk om het lichaam en de geest te ontspannen. Het geeft je energie, je voelt je fitter en het vergroot je lichaamsbewustzijn. Het helpt je om even uit de stress van alledag te stappen en voor jezelf te kiezen om te kunnen opladen.

Vaak komen mensen pas voor een massage wanneer ze al een tijdje spierklachten hebben en vaak moe zijn. Vaak hoor ik dan reacties als:

  " dit is heerlijk en had ik veel eerder moeten doen". 

Herken je dat gevoel? 

Dan is het hoog tijd om even een moment voor jezelf te pakken en te komen genieten. 

Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 06-52386142 of door een mailtje te sturen naar [email protected]

Wat is massage?

Massage is een eeuwenoude techniek om lichamelijke en geestelijke ontspanning te bevorderen. Door druk en wrijving van de handen ontstaat er warmte in het gemasseerde gebied. De bloedcirculatie neemt toe waardoor pijnklachten verminderen en daarmee ook de spanning van de spieren.

Massage geeft het lichaam weer energie doordat stress en spanning verminderen. Tijdens een massage komen endorfine en oxytocine in het lichaam vrij. Deze hormonen zorgen ervoor dat de spieren zich beter ontspannen en dat de bloeddruk daalt. Doordat het lichaam zich weer helemaal kan ontspannen ontstaat er ook mentaal ruimte.            

Het lichaam komt weer in balans.