Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk Human Balance 

Kinesiologie, Burn-out Coaching & massage

Bedrijfsmassage

Wanneer u de massages in uw arboplan verwerkt, kunt u de kosten aftrekken van de belasting!

Bedrijfsmassage is enorm in opkomst. Massage werkt effectief en preventief tegen stress, vermoeidheid en spierpijn. Uit ervaring is gebleken dat bedrijfsmassages de prestaties en motivatie van medewerkers vergroot.

Veel werkzaamheden binnen organisaties vinden achter een computer plaats. Mensen werken lang in dezelfde houding, waardoor spierspanningen kunnen ontstaan in de nek en in de rug. Massage kan deze spieren weer ontspannen en de pijnklachten verminderen. Bedrijfsmassages hebben op deze manier een positief effect op ziektepreventie.

Massage helpt naast lichamelijke ontspanning ook de geest te ontspannen. Op het werk kan je door taken, verantwoordelijkheden en belangrijke beslissingen veel prestatiedruk ervaren. Deze druk leidt op den duur tot spanning die zich vast gaat zetten in de spieren rond de schouders en de nek, of het uit zich in klachten als vermoeidheid en spanningshoofdpijn. Het lichaam en de geest zijn uit balans. Massage helpt de verkrampte spieren weer ontspannen waardoor er op zowel lichamelijk als mentaal vlak weer ruimte ontstaat. Het lichaam en de geest komen weer in balans. Dit uit zich in een verbetering van het concentratievermogen, toename van de stressbestendigheid en een helderder denken, waardoor er makkelijker beslissingen genomen kunnen worden. Door massage voel je je weer ontspannen en krijgt je lichaam weer energie.

Referentie

Kijk voor meer positieve reacties op bedrijfsmassage in mijn gastenboek.